AJUTA LA CUMPARAREA UNUI MICROBUZ

Activitatile misionare, evanghelistice si sociale pe care Biserica noastra le are sunt din ce in ce mai numeroase, iar lipsa unui mijloc de transport ne franeaza foarte mult. Pentru usurarea desfasurarii acestor actiuni avem mare si urgenta nevoie de un microbuz cu 9 locuri. Domeniile pentru care avem nevoie de el sunt:
1. In evanghelizari in afara orasului Urziceni si deplasarea grupului de cantareti si slujitori in diverse misiuni in judetul Ialomita.
2. Transportul la slujbele bisericii a unor persoane in varsta si bolnave care locuiesc foarte departe de biserica si care nu se pot deplasa pe jos asa mare distanta. Un microbuz ne-ar ajuta sa le putem aduce la fiecare slujba.
3. In activitati sociale si de ajutorare, mai ales pentru Cantina Filadelfia care distribuie hrana calda persoanelor in varsta sau bolnave.
Daca este cineva care doreste sa ne ajute cu o anumita suma, cu donarea sau cumpararea unui microbuz, il rugam sa ne contacteze prin:

Email: info@filadelfiaurziceni.ro
Tel: 0722596871

Noi stim ca Dumnezeu are timpul potrivit si oamenii pregatiti pentru a ne da raspuns la aceasta cauza pentru care ne rugam de mai mult timp.
Credem ca Dumnezeu apropie momentul in care va binecuvanta lucrarea Lui cu acest mijloc de transport.

AJUTORUL DVS,
VA NASTE BUCURIE DE NEDESCRIS IN INIMA BATRANILOR CARE VOR FI ADUSI LA BISERICA.
VA DUCE MESAJUL EVANGHELIEI LA CEI PIERDUTI PRIN GRUPURILE DE SLUJITORI.
VA SPRIJINI HRANIREA CELOR FLAMANZI SI OROPSITI DE SOARTA, TINUTI LA PAT DE DIVERSE BOLI

VA FI MOTIV DE RUGACIUNE SI MULTUMIRE DIN PARTEA CELOR CARE VOR BENEFICIA DE MICROBUZ
NE VA AJUTA SA FIM IMPREUNA O BUCURIE PENTRU APROAPELE DE LANGA NOI

 

 Hosted by Dezibel Media © -2012 Biserica Penticostala Filadelfia Urziceni, Romania